Go Wireless! - Grant-IT
107
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-107,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Teljesen vezeték nélkül?

Ki ne tapasztalta volna, hogy gyakran a lehető legrosszabb pillanatban megszakad a WiFi, lassú és ledobál a hálózat? Mindennapos lehet az olyan egyszerű feladatokkal való nyűglődés is, mint a nyomtatás vagy fájlok feltöltése.

A fenti problémák elkerülése végett az irodában és otthon is gyakorlat, hogy a megbízható hálózathoz minden munkaállomáshoz külön kábeleket kell vezetni. Az alternatívát az évek óta jelen levő vezeték nélküli – WiFi – rendszerek jelentenék. Ezek azonban eddig sem megbízhatóságukkal, sem teljesítményükkel nem jeleskedtek a kis- és középvállalatok számára elérhető árkategóriában.

Hiába a térerő növelő készülék, vagy a drágább router, ezek az eszközök maguktól nem hozzák az elvárt minőséget, legtöbbször csak kidobott pénzt jelentenek.

A megbízhatónak tartott megoldások pedig eddig megfizethetetlenek voltak.

300

Mbit/s sávszélesség

BYOD

támogatás

Minden

Klienssel kompatibilis

WPA

Home & ENTERPRISE

Lefedettség0%

802.11

a/b/g/n kompatibilis

MULTI

SSID támogatás

VoIP

kompatibilitás

QOS

támogatás

Go wireless!

Mérnökeink bebizonyították, hogy a minőségi WiFi igenis megfizethető.

Nem kell sokmilliós eszközparkba fektetni, elegendő a megfelelő szoftvert és tudást választani: nyílt forráskódú megoldásunk segítségével megoldható a legtöbb iroda, előadó, akár gyárcsarnok minőségi vezeték nélküli hálózattal való ellátása.

A Go Wireless! rendszer bevezetésének sikerességére ügyfeleink elégedettsége a legjobb bizonyíték.

A Go Wireless! támogatja a legmagasabb szintű hálózati biztonsági szabványokat.

Felméréseink szerint a Go Wireless! árelőnye az import megoldásokhoz képest legalább 68%.

Megtakarítás0%

Hogy működik?

Egy rövid helyszíni bejárás során kollégánk rögzíti a hely adottságait: alaprajz, falak típusa, berendezések elhelyezkedése és lejegyzi egyéb műszaki adatokat.

Ezt követően megtervezzük a vezeték nélküli lefedéshez szükséges elrendezést, konfiguráljuk az eszközöket, és ellenőrizzük a megfelelő működésüket.

Következő lépésként telepítő csapatunk elvégzi a helyszíni munkákat: felszereli a berendezéseket, illetve ellenőrző méréseket is végez. A vizsgálat során rögzíti a mért térerősségeket, roaming adatokat és az adatátviteli jel/zaj viszonyokat.

Végül a rendszer dokumentációját átadjuk. Az esetleges meghibásodásokra megelégedettségi garanciát vállalunk.

A folyamatos és garantált működéshez több szintű, gazdaságos  üzemeltetési csomagokat kínálunk.

CAPTIVE

PORTAL támogatás

POE

támogatás

Roaming

Automatikusan

VLAN

támogatás

Írjon nekünk most, hogy megkereshessük Önt egy testre szabott árajánlattal!

Ügyfeleink mondták